2008. február 11., hétfő

2 lépés - Előkészítés I. rész

Szervezzünk meg egy képzeletbeli rendezvényt! Eldöntjük, hogy egy farsangi mulatságot rendezünk magunknak és a partnereinknek. Hogyan fogjunk hozzá? Először is eldöntjük, mennyi az annyi, azaz mennyi pénzt szánunk a mulatságra. Most egy jelképes 100 Ft-os keretösszeg áll a rendelkezésünkre. Mire is lesz szükségünk? Először is egy teremre, ami méltó keretet ad a rendezvénynek. Legyünk most ünnepélyesek és a helyszínt tegyük egy elegáns étterem dísztermébe. Ezután gondoskodjuk megfelelő minőségű étekről (mivel a helyszín egy étterem díszterme, nem lesz nehéz). Mielőtt kitaláljuk, hogy milyen menüvel lepjük meg dédelgetett partnereinket, mérjük fel, hogy az adott terem mire alkalmas. Ha nem vagyunk biztosak az elképzeléseinkben kérjük ki szakember véleményét! Véletlenül se rendezzünk ültetett állófogadást 200 embernek egy 150 m2-es teremben! De ne essünk át a ló túloldalára sem és ne vendégeljünk meg 50 embert egy 500m2 -es csarnokban!

Hogyan állítsuk össze a menüt? A következő részben megtudhatod! Figyeld a blogot jövőhéten is!

Addig is jó munkát!

Nincsenek megjegyzések: